×

Ervaringen

Wat vinden anderen van de samenwerking met mij?
(Wat mag ik voor jou betekenen?)Taart

Marieke

Margreet heeft voor de verjaardag van onze zoon echt een prachtige Brawl Stars taart gemaakt! Onze zoon liet de taart met trots aan zijn vriendjes zien, die hem ook allemaal super mooi vonden! Toen een paar dagen voor het feest bleek dat we de verjaardag anders moesten gaan vieren ivm aangescherpte Corona regels, en de taart eigenlijk een week in de planning naar achteren moest, bleek dit voor Margreet geen probleem. We gaan de volgende kindertaart voor december zeker weer bij jou bestellen. Groetjes, Marieke de Vries.

Taart

Willemijn

Het contact verliep vlot en duidelijk. De taart zag er echt prachtig uit en was ook erg lekker. Onze zoon liet dan ook vol trots zijn taart aan de visite zien. De prijs vind ik zeker niet hoog als je kijkt naar de kwaliteit van de taart (zowel qua uiterlijk als smaak). Kortom: bij een volgend feestje weten wij Margreet weer te vinden!

Taart

Christa

Super mooie unicorn taart voor weinig geld. Ook nog mooie en lekkere cupcakes er bij echt heel lekker!

Taart

M.

Wat een voorpret hebben we al gehad bij het bestellen van de taart. Wat een keuzes hadden we!
Door omstandigheden zouden we de taart graag een dag eerder willen hebben en dit was geen probleem voor jouw echt super!
De taart was heerlijk en zag er prachtig uit! Je hebt daardoor de verjaardag van onze dochter nog mooier weten te maken!
Magreet super bedankt!

Taart

Suzanne

Elk jaar zijn de taarten van jou een echt cadeau voor de kinderen! Ze mogen zelf bedenken hoe hij eruit moet zien en de smaken bepalen. Er is bij jou ook wel veel mogelijk! Tot nu toe nog nooit teleurgesteld met het gemaakte eindresultaat en op tot het laatste kruimeltje!

Taart

Marona

Ik heb een aantal maanden van te voren contact opgenomen met Margreet. Via fb had ik een prachtige taart gezien die zij gemaakt had. Na heel wat contact en veranderingen van mijn kant was er op de dag supreme een meer dan prachtige taart!!!!! Alle lof voor Margreet!!! Wat was onze meid onder de indruk van haar skye!!! Margreet dacht fantastisch mee.. ze is ontzettend flexibel en de taart smaakte ook nog eens overheerlijk lekker!!! Ze is zo goed dat ik zelfs zei dat ze haar prijs omhoog mocht brengen!! Hier moet zo megaveel uur werk ingezeten hebben voor haar!!! Toen we de taart aan de jarige job showden hoorde van alle kanten waaaauwwwww wat is hij mooi!!!

Taart

Aranka

Margreet heeft voor ons meerdere taarten gemaakt, ze waren allemaal heerlijk en prachtig! Met als hoogtepunt onze trouwtaart met echte pioenrozen, waarvoor ze nachts meerdere malen uit bed is gegaan om het warme water te verversen, zodat ze in bloei stonden.

Niets lijkt Margreet te gek, een speciale wens? een allergie? Geen probleem. Ze maakte taarten voor ons van speltbbloem omdat ik geen tarwe mag, voor vrienden van ons een speciale glutenvrije taart omdat de dochter van vrienden coeliakie heeft. We weten niet hoe ze het voor elkaar krijgt, maar de smaak en structuur blijft goed!

En of de prijs erbij past? Nee, die is te laag.

Taart

Nienke

Margreet is een held als het om bakken gaat. Ik had een plaatje van een taart in mijn hoofd, en door het delen van een paar voorbeeld plaatjes ontstond er een geweldige taart. Precies wat ik ervan verwachtte en nog heerlijk ook. Betaalbaar, duidelijk en helder contact en natuurlijk een geweldig eind resultaat. Wat wil je nog meer..

Taart

Nienke

Al tien jaar maakt Margreet voor de verjaardag van onze kinderen cupcakes en/of taarten. Elke keer zijn ze weer heerlijk en geeft ze een fantastisch creatieve draai aan onze wensen. Van een Legotaart tot ‘iets met natuur’ wat een prachtige watervaltaart werd.

Taart

Nathalie

Heerlijk taarten! Goed contact en heel veel
Mogelijk. En de creaties zijn fantastisch ­čś╗