×

Nieuw berichtje

Hoog werd wel weer eens hoog tijd voor wat nieuws op de site.
Het taarten maken gaat erg goed, ik heb er zo´n plezier in dat ik steeds op zoek ga naar een reden om een taart te maken.
Ik zou als ik de tijd er voor zou hebben zelfs wel een taart willen bakken voor de konijntjes van de overburen. Gewoon om een reden te vinden lekker in de keuken te staan en weer wat nieuws uit te proberen.
De meeste vrouwen zouden wel een inloopkast willen hebben vol met kleding…. als ik mocht kiezen zou ik een inloopkast met taartdecoratie spullen en betere optie vinden, inmiddels verzamel ik steeds meer handige tools om het decoreren van taarten een stukje makkelijker te maken. enige nadeel is de ruimte die het inneemt. het meest trots ben ik op mijn mooie nieuwe profesionele keukenmachine. een super ding is het.

Ondertussen heb ik al flink wat mooie creaties gemaakt, vooral de taart voor de nieuwste aanwist van de familie is heel mooi geworden. De foto´s staan online dus neem gerust een kijkje.

Ik brei er maar eens een eind aan want de oven verteld me dat de taart klaar is. hoog tijd om deze te vullen en er weer wat moois van te maken.

Tot snel.
Liefs Margreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.