×

Tijd voor iets nieuws!

Mijn laatste berichtje hier was van 12 februari 2012!

Oeps, ik kan wel zeggen dat er in de tussentijd van alles is gebeurd.
Het kleine nichtje waar ik in m’n vorige post over sprak gaat zelfs al bijna naar school.
Niet alleen mijn vorige post was wat oud maar ook de site was volgens de geleerden aan vervanging toe.
Op een gewone doordeweekse avond werd ik door mijn lieve grote broer uit Groningen gebeld dat ik even op het administratie gedeelte van mijn site moest kijken. Daar was ik al veel te lang niet geweest, ik moest hem zelfs vragen naar mijn eigen inlog code.

Maar goed, toen ik er eenmaal was, was de verassing groot. Hij heeft gewoon een hele nieuwe site voor me gebouwd. Wat was ik verast! Nu is hij af en ik ben trotser dan trots, niet alleen op mijn site en taarten maar ook enorm op m’n lieve broer!

Bedankt gozer!
Nu ga ik zeker weten vaker mijn taarten posten en jullie lastig vallen met mijn verhaaltjes.

Liefs Margreet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.