×

Welkom op mijn site

Welkom op mijn site margreets-taarten.nl. Het leken Gertjan en Wietske wel een leuk  idee om mij een site te geven voor de verkoop van mijn zelfgemaakte taarten. En daar ben ik ze erg dankbaar voor. Ik maak al twee jaar taarten en heb er mijn hobby van gemaakt. Ik krijg steeds meer inspiratie. Heb voor elke gelegenheid wel een idee.  Ik maak de taarten met veel liefde en dat is dan ook wel te zien. Ze zijn er in alle maten, van groot naar klein, breed en smal. Voor geboortes, verjaardagen en trouwerijen. Je zegt het maar en ik maak er een voor de gelegenheid die jij graag wilt zien.  Op mijn site kunnen jullie zien welke taarten ik, bijvoorbeeld, al gemaakt heb. De prijs is in overleg en ze zijn er al vanaf €17,50.

Ik zou zeggen; kijk even rond en vergeet niet te bestellen. Voor vragen kan je altijd contact met mij op nemen.

5 gedachten over “Welkom op mijn site”

 1. Gertjan schreef:

  Margreet!

  Ook vanaf deze plaats van harte gefeliciteerd met je verjaardag; je site is nu af; dus je kunt hem gaan vullen!
  Veel plezier ermee.

 2. Mieke schreef:

  Hey Margreet,

  Van harte gefeliciteerd met je site! Ik hoop dat hij goed gaat lopen! En dat er veel mensen op komen kijken en natuurlijk ook gaan bestellen! Wie weet heb ik je ook nog wel een keer nodig! 😀 Ik weet je dan zeker te vinden!

  Liefs Mieke

 3. moeder schreef:

  He margreet dat ziet er leuk uit
  gefeliciteerd

 4. anneke schreef:

  Ziet er leuk uit. Mag ik alvast een bestelling doen voor 25 november.
  Lijkt me lekker.

 5. Adriane schreef:

  Wat leuk, mooie site. Tja ik had graag eerder geweten dat je het op bestelling wilde gaan doen. Helaas eerder nimmer enige reactie, jammer want nu is het te kort dag geworden.(2 dagen) Ik vind het een fantastisch idee om je hobby zo uittebreiden, wat een leuk cadeau zo’n websitek hoop dat het een daverend succes voor je wordt…

  Groeten
  Adriane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.